T E L  A V I V

הדיירים: משפחה צעירה | השטח: 80 מ"ר

פרויקט הלבשת דירה שכורה עבור אם צעירה ושני ילדיה הקטנים, שהכילה ריהוט ופריטים נוספים שנרכשו רק לאחרונה, אך לא הצליחו "לעבוד" יחד וליצור תחושה חמימה של בית.
המטרה שעמדה לנגד עינינו הייתה לייצר את אותה החמימות שחסרה לה ולעצב את הדירה כך שתהיה פונקציונאלית ומותאמת לצרכים של כל בני הבית.
במסגרת פרויקט ההלבשה חודשה שידת העץ, אשר נבנתה ע"י סבה של הדיירת. כך, רהיט בעל ערך סנטימנטלי הפך להיות אלמנט מרכזי בבית.
הריצוף הקיים הוחלף בחדש, נבחרה פלטת צבעים נעימה ושולבה הרבה צמחייה טבעית שהכניסה רעננות ורוגע לבית.
פריטי האבזור החדשים, אשר נבחרו בקפידה, הותאמו לפריטים הקיימים של דיירי הבית מתוך רצון לשלב את הישן עם החדש בצורה הרמונית.
כמו כן, נבחרו טקסטורות גיאומטריות במרקמים שונים להן הותאם קולאז׳ משפחתי בעבודת יד שלנו.

התוצאה היא, כפי שניתן לראות בתמונות, דירה מרגיעה, מעוצבת, ביתית ונעימה.

Show More
Show More
Show More
Show More
Show More
Show More
Show More
Show More
Show More
Show More
Show More