T E L  A V I V

הדיירים: זוג בשנות ה-60 לחייהם | השטח: 78 מ"ר

פרויקט שיפוץ חלקי והלבשת דירת קבלן לזוג בשנות ה 60 לחייהם שהחליט, לאחר שילדיהם עזבו את הקן, לעבור מביתם הגדול בשרון לדירה קטנה יותר במרכז תל אביב.
במסגרת השיפוץ, הונח בכל הדירה פרקט עץ בגוון מעושן שהעניק לבית תחושה חמימה ומזמינה. שני חדרי שינה קטנים אוחדו לחדר שינה אחד, גדול ומרווח, שתוכנן להכיל אזור שינה נעים ואזור "חדר ארונות" נוח ופונקציונאלי, באמצעות מחיצה בנויה. כמו כן, תוכננו פרטי ריהוט מותאמים אישית שכללו ארון בגדים, שידת מגירות לאחסון נוסף וכן ספריית ברזל שתוכננה לנצל נישה קטנה ליד המיטה לאיחסון ספרים וחפצי אומנות שיצרה בעלת הדירה.
לשירותי האורחים תוכננו מדפי עץ חדשים עליהם הונחו הכיור ושאר פרטי אבזור, ותאורה דקורטיבית שהעניקה לחדר השירותים מראה חם ונעים.
לבני הזוג היו מספר פריטי ריהוט בעלי ערך סנטימנטלי: מזנון עתיק, שחלקו העליון הופרד ממנו וכך הוא הפך לרהיט בולט בחלל המרכזי וכן רדיו ישן שקיבל חיים חדשים ונוכחות מרשימה, בכניסה לבית, באמצעות רגלי ברזל שתוכננו עבורו.

לבסוף, נבחרו בקפידה פריטי תאורה, טקסטיל וריהוט שהשתלבו עם פריטי הריהוט העתיק שהיה ברשות הדיירים ויצירות האומנות של הדיירת ששולבו בכל חללי הדירה.

Show More
Show More
Show More
Show More
Show More
Show More
Show More
Show More
Show More

B E F O R E

A F T E R