V E T R I N A R Y   C L I N I C

המקום: מרכז תל אביב | השטח: 15 מ"ר

שיפוץ מלא של מרפאה וטרינרית. הוטרינר ביקש להגדיל את הקליניקה ולעצבה מחדש כך שתהיה מזמינה ומתאימה יותר לצרכיו. 

החלל לפני השיפוץ חולק לשניים: חדר טיפולים קטן ולא פונקציונאלי ואזור לא מנוצל, ששימש בעבר ספר כלבים שחלק את החלל עם הוטרינר.

במסגרת התכנון החדש, חולק החלל לשני אזורים מוגדרים: אזור קבלה מרווח ומואר (אשר היה חסר בתכנון הישן) וחדר טיפולים מאובזר הנותן מענה לכל דרישות הוטרינר.

ההשראה לקונספט העיצובי, הגיעה מהחיפוי הגיאומטרי של חזית המבנה וקיבלה ביטוי בחלל המעוצב באמצעות שימוש חוזר בגרידים שונים ובחומרים משתנים באזור הקבלה ובחדר הטיפולים. מתוך רצון לייצר הרגשה משפחתית ואישית בקליניקה, תוכנן אלמנט עיצובי, מעין קולאז׳, המכיל תמונות של המטופלים על ארבע ובעליהם. הקולאז׳ נפרס לכל אורך קיר הכניסה וממשיך אל תוך חדר הטיפולים. בנוסף, פריטי נגרות עוצבו בהתאמה אישית לחלל והשתלבו בסכמת צבעים מודרנית ונקיה. כל אלו, הפכו את החלל, הצפוף וחסר האופי, לקליניקת בוטיק מוארת ומזמינה.

Show More
Show More
Show More
Show More

B E F O R E

A F T E R

3 D   S I M U L A T I O N

B E F O R E   R E N O V A T I O N